hmm

Selasa, 19 Mei 2009

Masa: 9pagi-12.30tgharie (19.5.2009)

Tempat: Parking Moto Blok x, y, dan z

Kenderaan: Moto Sport Hitam CAM 8917

Assalamualaikum………

Pagi td aku mghadiri klass 3P dan meletakkan moto aku kt parking blok x. Mase letak elok jeee. Tp mase nk blik…aku nye side mirro moto aku xde sebelah. Pecah..aku jumpe x jauh dr moto. Just nk tnye lah sape buat. X kan angin kot…..jauh gak side mirror aku tpelanting. KLu x sengaje…ckp laaa. Klu sengaje pon…ckp la ape salah aku..aku nk tau la gak kn sebab nye. Bukan aku nk marah or suruh ganti blik pon. Mungkin ade la yg ckp…la side morror sebelah jee…bukan mahal pon kn. Yeala..boleh la ckp klu korang byk duit. Aku x ckp aku xde duit, tp klu duit nk makan 2 leh laaa.

*Aku dah check moto aku...ade kesan calar lak.kompem jatuh nie......siot. Mungkin angin......tp tmpt pijak mcm bengkok ckit. Rase nye kuat gak dia jatuh...mcm kene langgar jeee..hehehehe. Mase aku gie kt moto aku mase nk blik tgh arie 2...elok jee...x jatuh pon. Terime kasih lah kpd sape yg angkat kn. Tp klu kene langgar betul...org yg langgar 2 lah yg akan angkat kn ekkk....heheh..ape2 lah
UTK ORG LAIN........HATIE2 LA EKKKK

0 Komen: