??konflik??

Ahad, 13 September 2009

jumaat baru nie...aku,anip n naim pergi lh present asgment mate kt cik zana...
mase nk gie 2, aku takut ckit,bukan nye ape lebih kurang 2minggu aku miss klass cik zana
bukan sb aku x suke klass dia,suke......
klu dulu mase aku belajar ngan cik zana mase diploma(mate n calculus),
x berape ok tp skrg ok.
dia ajar laju tp aku leh laa follow, paham gak laaaa
n aku suke gak laa masuk klass dia...
cume aku ade ckit konflik bile masuk time pose nie
bayangkan lah....bile pose, aku kene sahur
so kene makan laaa...bile makan mesti mengantuk nye
dan sebab 2 laaa aku slalu miss klass pagi
n klass cik zana lak semua klass pagi.....(mmg fail laaa:->nada faiz(papa))
n nasib baik laaa test1 mate masuk chapter yg klass aku masuk n ckit yg aku miss
so, test aku x la ok sgt pon tp ok la dr org lain ckit...ckit jeeee
bende tu aku x risau sgt..yg aku risau ape yg aku ter'miss mase klass...
dah la klu nk bljr sendiri nie...payah ckit
rase mcm nk drop tp ade sahabat aku ckp...x yah
sb markah aku dah ok.....mmg laa ok tp test akan dtg x tahu lg
2 yg aku risau 2.....
sambung blik citer aku gie present mate td.....lepas siap present
and aku kuar la bilik cik zana
lege......cik zana x tnye ape2...takut gak klu dia marah
so, aku gie kt depan pintu dia nk ambik kertas test baru nie
mase 2 la cik zana perasan n tnye knp aku x dtg klass dia
aku jwp la tido
tp mood cik zana ok lak...x marah pon
sambil m'warning kot.....suruh dtg klass lepas raye
aku pon ngan malu2 siput nye...blah laaaa......sambil janji akan dtg klass dia lepas raye
tgh malu2 2...lupe lak nk mintk maaf...truk tol aku kan
tp mmg nasib baik la cik zana x marah...takut gak aku
pasal present asgment 2...ok laaaaa
dpt soalan utk sub chapter yg aku x dtg.....nasib baik naim n aniq tolong
n...aku pon phm laaa yg sub chapter 2 lagie...
tp byk lg yg x cover lg nie....
xpe...slow2

0 Komen: